Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

vyresniu krepsinisGruodžio 1-13 dienomis Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinėje mokykloje vyko tarpklasinės krepšinio ir futbolo varžybos. Vyresniųjų grupėje kovojo 8-10 klasių komandos, o jaunesniųjų grupėje savo jėgas panoro išbandyti 5-7 klasių komandos. Iki pat paskutiniojo švilpuko abiejose grupėse vyko arši kova, kiekvienas norėjo parodyti, ką moka geriausiai ir užsikabinti aukso medalį. Vyresniųjų grupės nugalėtojais tapo 8a klasė, kuri finale rezultatu 10:9 įveikė 10a klasę. Mažojo finalo rungtynėse didelės įtampos nebuvo. 8b klasė nepasigailėjo 9a klasės ir ją nugalėjo „sausu“ rezultatu 10:0 bei pasidabino sidabro medaliais, o 9a klasei teko tenkintis bronza. Jaunesniųjų grupėje nugalėtojais tapo ir aukso medaliais puikavosi 7a klasės mokiniai, jie nuo pat turnyro pradžios demonstravo didesnį meistriškumą nei jų priešininkai. Sidabro medaliai atiteko 6b klasei, o garbinga trečiąją vietą užėmė 7c klasė.

Krepšinio aistroms dar neišgaravus, sporto salėje buvo surengtos futbolo varžybos.

Čia taip pat varžėsi 2 grupės: vyresniųjų (8-10 klasės) ir jaunesniųjų (5-7 klasės). Varžyboms prasidėjus užvirė tikros aistros, kiekvienas norėjo vesti savo komandą į pergalę, tad nugalėtojams išsiaiškinti buvo žaidžiami du ratai. Sirgalių palaikymo šūksniai netilo visų varžybų metu, su kiekvienu įvarčiu nuaidėdavo didžiausia laimės ir plojimų banga. Tik nuaidėjus paskutiniajam švilpukui aistros šiek tiek atslūgo. Vyresniųjų grupėje nugalėtojais tapo 9a klasės 2 komanda, kuri finale įveikė 10a klasę, o bronza atiteko 9a klasės 1 komandai. Įdomesnės intrigos vyko jaunesniųjų grupėje: čia po dviejų ratų dvi komandos surinko vienodai taškų (7c ir 6a klasės), tačiau suskaičiavus pelnytų ir praleistų įvarčių skaičių nugalėtojais tapo 7c klasė. Antrieji liko 6a klasė, o tretieji -7a klasė.

 

           Remigijus Vitkus

                                 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis