Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Pasibaigė tradicinis Dubysos regioninio parko direkcijos organizuojamas rašinių, piešinių ir fotografijų konkursas „Už Raseinių ant Dubysos“. Marcelijaus Martinaičio viešojoje bibliotekoje vykusiame renginyje nugalėtojai buvo pagerbti ir apdovanoti Dubysos regioninio parko dovanomis, atidaryta darbų paroda, geriausius rašinius galite rasti mokyklos svetainėje. Laureatais tapo trys mūsų mokyklos jaunieji dailininkai, fotografas ir dvi galbūt būsimos rašytojos.

Jauniausiųjų grupėje 1-oji vieta už piešinį ,,Lietuvaitės puikios visos“ skirta Nojui Alijauskui, 4a kl., 3-oji vieta už piešinį ,,Baidarėmis pro Kaukuro piliakalnį“ Medai  Matijošaitytei, 4a kl. (abu moko mokytoja metodininkė Rita Goleckienė).

5-8 klasių grupėje 3-ąją vietą už piešinį „Piliakalnis“ laimėjo Rugilė Švagždytė, 6b klasės mokinė (dailės mokytoja metodininkė Donvina Dambrauskaitė).

Emos Songailaitės, 7b kl. mokinės, rašinys „Perimti ir išsaugoti“ pripažintas geraiusiu (lietuvių kalbos mokytoja ekspertė Laima Butvilienė), o Ritos Andriulytės, 8a kl. mokinės, rašto darbas „Piliakalniai – Lietuvos pasididžiavimas“ laimėjo 2-ąją vietą (lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Jolanta Kilkiuvienė).

7c klasės fotografas Giedrius Mikelaitis Dubysos vandens lašo pro mikroskopą 400 kartų padidintą nuotrauką „Titnagdumblių įvairovė vandens laše“ apdovanotas padėka. Giedrių konsultavo biologijos mokytoja metodininkė Rasa Vaišvilienė.

Malonūs buvo ne tik laimėjimai, bet pabendravimas su gimtojo krašto mylėtojais iš Girkalnio, Ariogalos, Viduklės, Ilgižių, Betygalos ir kitų rajono vietovių, parodos peržiūra. Džiugu, kad mūsų mokyklos mokiniai myli savo gimtąjį kraštą, saugo ir puoselėja tradicijas.

 

           Ema Songailaitė, 7b klasės mokinė

                                 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis