Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

3Viešoji įstaiga „Kultūrinių projektų centras“ jau dešimtus metus  vykdo kino edukacijos projektą „KINO BUSAS“. Šio projekto tikslas – skatinti moksleivius žiūrėti filmus, juos analizuoti ir vertinti, lavinti jų vizualinį raštingumą bei kūrybiškumą, ugdyti intelektualią ir kritišką būsimąją kino žiūrovų auditoriją.  Lapkričio 14 d. „KINO BUSAS“ aplankė ir mūsų mokyklą. Buvo surengtos 3 kino peržiūros su diskusijomis. Trečiokai ir ketvirtokai žiūrėjo animacinį filmą „Eleonoros paslaptis“, penktų  ir šeštų klasių mokiniai – „Arčiau debesų“, o septintokai su aštuntokais – „Raudona kaip dangus“.

Vienos peržiūros trukmė - 1 val. 20 min., vėliau diskusijos - apie filmus, kurias vedė charizmatiškas režisierius Marat Sargsyan. Jis papasakojo apie režisieriaus profesiją, kaip kuriami filmai. Mokiniai  džiaugėsi,  jog projekto „KINO BUSAS“ komanda užsuko į mūsų mokyklą ir pademonstravo įdomių filmų.

                                 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis