Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1

Kai draikosi voratinkliai, kai žiburiuoja ant ražienų ir žalių stiebų,
o varnėnų pulkai į pietus išsineša vasaros svajas,
ne vieno mūsų širdis nusmelkia nerimas, sumišęs su džiaugsmu.
Rugsėjis...
Margaspalvių jurginų galvos siūbuoja vėjyje –
rugsėjis.
Virpulys vis dažniau nubėga medžių viršūnėmis –
rugsėjis.
O mes visi išleidžiame, palydime arba patys išeiname...
Į Mokyklą… 

Šiais mokslo metais pirmą kartą mokyklos duris pravėrė net 59 pirmokėliai. Juos į pažinimo šalį šiais metais ves mokytojos metodininkės: Virginija Vaitkienė, Gražina Šimkevičienė ir Vilma Miklienė. Iš viso mokykloje mokysis net 628 mokiniai, kuriuos ugdys ir mokys 60 pedagoginių darbuotojų. Šventę pradėjo ir sveikinimo žodį tarė mokyklos direktorius Gediminas Diržys, mokinius, jų tėvus, mokytojus sveikino svečiai:

Švietimo, kultūros ir ugdymo skyriaus vyriausiasis specialistas Jonas Tamošaitis bei Raseinių rajono savivaldybės tarybos narys Antanas Kilčauskas. Mokytoja Vilija Paškauskienė perskaitė Raseinių rajono savivaldybės mero sveikinimą, aidint Lietuvos himnui buvo pakelta Lietuvos Respublikos vėliava, prieš naujus mokslo metus pašventinta Raseinių parapijos klebono.

 

Pirmokams mokyklos direktorius ir svečiai įteikė pasus. Pirmokėliai padeklamavo eilėraščių, dešimtokai, mūsų mokyklos jaunieji abiturientai, kalbėjo apie savo siekius ir pareigas, pasveikino visus, dalyvaujančius šventėje. Visi kartu prisiekė saugoti ir mylėti mokyklą, siekti mokslo žinių, nevėluoti į pamokas, globoti mažesnius, sutarti su bendraamžiais, gerbti vienas kitą, sportuoti ir sveikai maitintis. Šventę, prasidėjusia lietučiu, papuošė ne tik pasirodžiusi saulė, bet ir skambi penktokų daina bei gražiai sušoktas šokis.

Šis RUGSĖJIS - ypatingas – šių mokslo metų pradžia labai svarbi mums, nes kitų metų sausio mėnesį senoji mokykla švęs garbingą 99-erių metų gimtadienį, Lietuva laukia 100-ojo gimtadienio, tad palinkėkime sau ir kitiems: tegul geri darbai ir norai kreipia mus visus tiesos, laisvės, išminties ir santarvės švieson, pradedant pirmąją pamoką ir visus mokslo metus. Linkime, kad šiais mokslo metais aplankytumėt dar nežinomas salas, pabuvotumėt stebuklingose Matematikos šalies pilyse, kad Kūrybos paukštė nuneštų toli toli į pasakų šalis, kad su draugais pastatytumėt ateities mokyklą, o klases pavadintum Gerumo, Mandagumo, Sąžiningumo, Rūpestingumo, Darbštumo vardais.

 

 

                                 

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis