Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Birželio 12-16 d. Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinėje mokykloje, kaip ir kasmet, buvo organizuojama dieninė vasaros poilsio stovykla „Pažink save ir savo kraštą“. Stovykloje dalyvavo 30 pradinių klasių mokinių. Stovyklos vadovėmis dirbo pradinių klasių mokytojos metodininkės Rita Petkienė, Ona Bielskienė, Rimanta Gardauskienė ir Virginija Vaitkienė.

 

Stovyklavimo metu mokiniams buvo organizuojamos edukacinės programos Raseinių M. Martinaičio viešojoje bibliotekoje, Raseinių krašto istorijos muziejuje, pažintinės – mokomosios išvykos į Lyduvėnus, Trakus, Kernavę.

Dieninė vasaros poilsio stovyklos programa „Pažink save ir savo kraštą“ I –IV klasių mokiniams buvo sėkmingai įgyvendinta. Mūsų mokyklos mokiniai geriau pažino Raseinių kraštą, įžymiąsias Lietuvos vietas, daug laiko praleido gamtoje, susirado naujų draugų, patyrė malonių įspūdžių, tobulino bendravimo, socialinius, sveikos gyvensenos įgūdžius ir labai džiaugėsi įdomia, turininga veikla.

Stovyklautojai dėkoja visiems socialiniams partneriams, programos vykdytojams, stovyklos organizatoriams. Turiningų, šiltų ir saugių vasaros atostogų linki stovyklos vadovės. Iki kitos vasaros, stovyklautojai!

                                 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis