Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1

 

„Kraštas, kurį iš savo protėvių paveldėjom, yra mūsų. Vadinam jį Lietuva...“

(J.Marcinkevičius)

Jau devinti metai, kai organizuojama Raseinių rajono pradinių klasių konferencija „Vienas vardas- Lietuva“ . Šiemet mūsų konferencija buvo skirta 2017-iems -  piliakalnių ir tautinio kostiumo metams. Labai džiugu, kad vaikų noras dalyvauti konferencijoje tikrai didelis. Konferencijoje dalyvavo mokiniai iš Ariogalos gimnazijos, Betygalos Maironio gimnazijos, Šiluvos gimnazijos, Ilgižių mokyklos- daugiafunkcio centro, Raseinių Šaltinio progimnazijos ir mūsų mokyklos.

 

Konferenciją pradėjo Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos direktorius Gediminas Diržys, palinkėdamas ir toliau domėtis savo kraštu, mylėti jį ir puoselėti. O viešnia iš Raseinių krašto istorijos muziejaus Lina Kantautienė, supažindino visus su Raseinių rajono piliakalniais.

Konferencija buvo turininga savo pranešimais. Išklausėme jų net 17. Dar buvo ir trys stendiniai pranešimai. Darbas vyko sekcijose. Pranešimų klausėsi net mokinių mamos.

Užbaigėme renginį refleksija- „pėdutėmis“ įkopėme į piliakalnį. Konferencijos dalyviai, mokiniai, mokytojos ir mamos, palinkėjo ir toliau pažinti savo kraštą, puoselėti pilietiškumą ir tautiškumą. Dėkojame Raseinių ŠC, Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinei mokyklai už pagalbą.

Organizatorės: Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos mokytojos metodininkės Regina Kaminskienė, Dalia Kosienė, Vilma Miklienė, Ramutė Mockuvienė.

 

 

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis