Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

14Balandžio 12–13 d. Radviliškio Vinco Kudirkos pagrindinėje mokykloje vyko regioninė švietimo paroda ,,Sužinokime. Tobulėkime. Veikime“. Mūsų mokyklos mokytojai balandžio 13 dieną apsilankė šioje parodoje. Parodos organizatoriai parinko daugiau kaip 70 renginių, kuriuose mokytojai rado atsakymus į jiems rūpimus klausimus, pasisėmė idėjų tolesnei veiklai, gilino didaktines žinias. Visiems ypač patiko subalansuota ir tarpusavyje deranti lektorių atstovaujamų sričių įvairovė. Antrąją parodos dieną susirinkusiuosius sveikino, parodoje apsilankė ir renginiais domėjosi Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministrė Jurgita Petrauskienė. Pagrindiniame antrosios parodos dienos renginyje „Apie vadybą ir lyderystę: strateginis planavimas – prãsmės ar beprasmybės?“ dalyvavo LR švietimo ir mokslo viceministras Gražvydas Kazakevičius.

   Balandžio 13 dieną mokytojams buvo pasiūlyti net 36 užsiėmimai. Mokytojų vedamuose praktiniuose užsiėmimuose (pavyzdžiui, „Kaip išmanieji įrenginiai gali padėti organizuoti mokymosi bendradarbiaujant veiklą“, „Individualios mokinių pažangos stebėsenos sistema“) buvo dalijamasi pedagoginėmis įžvalgomis, remiantis realia patirtimi klasėje. Mokytojams buvo įdomu pasiklausyti paskaitos apie mokinių pasiekimų gerinimą, pasinaudojant bendrųjų ugdymo planų galimybėmis, apie ugdymo turinio atnaujinimą, kiti skubėjo į užsiėmimus ,,Brandos darbas: pagrindiniai principai ir įgyvendinimas“, ,,Kaip tinkamai įveiklinti pamokos kokybės įsivertinimą?“ bei kitus renginius. Kaip ir įprasta parodose, „Sužinokime. Tobulėkime. Veikime“ veikė stendai. Juose parodos lankytojai buvo pakviesti išbandyti UAB „Baltų lankų“ vadovėlių“, UAB „Gudragalvio“, UAB „Labochemos LT“, VšĮ „Lietuvos šachmatų mokyklos“, UAB „Mokslo technologijų“, UAB „Prezentacijų spektro“ siūlomas mokymo(si) priemones, įrangą, veiklas, pabendrauti su jų atstovais.

Lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Daiva Mockevičienė

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis