Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

     1Kovo 22 dieną visame pasaulyje buvo švenčiama Pasaulinė vandens diena. Šios dienos tikslas- skatinti sąmoningą požiūrį į vandenį ir jo didžiulę svarbą kiekvienam iš mūsų.

     Mes, pailgintos darbo dienos grupės (Nr.1) mokiniai, minėjome šią dieną kalbėdami apie vandens reikšmę žmonėms, augalams, gyvūnams. Sužinojome, kad milijardai žmonių išgyvena badą ir vandens trūkumą, išsiaiškinome, kad mes negalime apsimesti, jog problema mūsų neliečia, nors ir gyvename šalyje, kur turime vandens daugiau nei pakankamai. Nusprendėme, kad vandenį saugosime ir jį tausosime.

     Dėkojame Raseinių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biurui už kiekvienam grupės mokiniui padovanotus 0,5 litro buteliukus negazuoto natūralaus mineralinio vandens TICHĖ. Ragavome dovanotą vandenį, lyginome jo skonį su gazuotu mineraliniu vandeniu. Daug džiaugsmo patyrėme stebėdami eksperimentą „Šokanti razina gazuotame vandenyje“.

     Nusprendėme, kad mums skanesnis ir sveikesnis buvo negazuotas natūralus mineralinis vanduo, o gazuotas labiau tinka suaugusiems. Susitarėme daugiau gerti vandens, o ne limonadų.

 

Pailgintos darbo dienos grupės auklėtoja Reda Baltkojienė

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis