Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

03Kovo 23 dieną 54-tą kartą buvo minima pasaulinė meteorologijos diena. Pasaulinės meteorologijos organizacijos (WMO) šalys narės ir visa pasaulio meteorologų bendruomenė paskelbė tos dienos 2017 metų devizą: „Debesų pažinimas“. Kovo 23 dieną mūsų mokykloje kai kurie 4-5 kl. mokiniai, lankantys neformaliojo švietimo užsiėmimus, susitiko su Dubysos regioninio parko direkcijos vyr. kultūrologe L. Pečkaitiene ir  mokėsi spėti orus. Gražią saulėtą dieną dangumi plaukė šviesūs debesys. Mokiniai, stebėdami juos, mokėsi nuspėti kitų savaitės dienų orus.

Klausydami liaudiškų patarimų ir atlikdami kūrybines užduotis „Gyvūnai – barometrai“, sužinojo, kokie gyvūnai ar jų elgesys išpranašauja lietų, audrą ar saulėtą dieną. Tikimės, kad edukaciniame užsiėmime įgytos žinios mokiniams padės geriau pažinti gamtą ir joje vykstančius procesus, domėtis, kaip gyvoji gamta veikia žmogaus sveikatą, nuotaiką ir jausmus.

 




 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis