Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Kovo 6–10 d. mūsų mokykloje vyko renginiai, skirti Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai ir „Veiksmo savaitei BE PATYČIŲ 2017“, kuriuos organizavo pailgintos darbo dienos grupės auklėtoja Reda Baltkojienė, pradinių klasių mokytojos metodininkės Gražina Šimkevičienė, Ona Bielskienė, Virginija Vaitkienė, vyresnioji socialinė pedagogė Beata Vaičekauskienė.

1–4 klasių mokiniai susipažino su patyčių samprata, klasių valandėlių metu kalbėjo, diskutavo temomis „Mūsų rankos ir žodžiai skirti ne patyčioms“, „Kiekvienas gali sustabdyti patyčias“.

Visi pradinių klasių mokiniai, bendradarbiaudami poroje su draugu, iškirpo širdelę, joje juodu rašikliu meniškai užrašė vienas kito vardus ir nupiešė piešinius tema „Aš ir tu Lietuvoj esu“, kuriuos kovo 9 d. įkomponavo pradinukų stende, bendrame kūrybiniame darbe.

       Kovo 6–10 d. per ilgąsias pertraukas aktų salėje vyko stalo žaidimų, šokių, piešimo užsiėmimai „Moku ir galiu bendrauti gražiai“. Prie aktyviai šokančių pradinukų prisijungė ir dalis vyresniųjų klasių mokinių.

       Labai džiugu, kad renginiuose dalyvavo gausus būrys mokinių, kurie ne tik linksmai ir draugiškai praleido laiką, bet ir suprato, kad draugišku elgesiu ir mažais darbeliais gali prisidėti prie to, kad Lietuvoje būtų miela gyventi jam ir šalia esančiam.

 

Socialinė pedagogė Beata Vaičekauskienė,

pailgintos darbo dienos grupės auklėtoja Reda Baltkojienė

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis