Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

kilciauskkristijonasKovo 11-ąją, Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dieną, iškilmingo Raseinių rajono savivaldybės tarybos posėdžio metu buvo apdovanoti mokiniai, garsinantys kraštą mokslo, meno, sporto srityse, už savanorystė kultūros plėtojimą ir už pilietines iniciatyvas ir pilietinės kultūros puoselėjimą Raseinių krašte. Be galo džiugu, kad vienas laureatų – mūsų mokyklos 8b klasės mokinys Kristijonas Kilčauskas. Jis apdovanotas už pilietines iniciatyvas ir pilietinės kultūros puoselėjimą Raseinių krašte.

Nors Kristijonas jauniausias tarp apdovanotųjų, bet jo veikla ir darbai rodo brandą. Jis gerai mokosi visus dalykus, bet išsiskiria lietuvių kalbos pasiekimai. Nuo 5 klasės mokinys kasmet dalyvauja rajono lietuvių kalbos olimpiadose ir tampa prizininku, dvejus metus dalyvavo epistolinio rašinio konkurse, šiemet darbas išsiųstas į respublikinį etapą. Jis rašo Nacionalinį diktantą, tapo rajono raštingiausio mokinio 2 vietos laimėtoju. Didžiausia sėkmė lydi meninio skaitymo konkursuose. Nuo 5 klasės buvo rajono etapo antros ir trečios vietos laimėtoju, o šiemet tapo laureatu ir regioniniame skaitovų konkurse laimėjo 2 vietą.

Mėgsta Kristijonas ir gamtą. Tarptautinio projekto „Paukščių palydos“ III etape jaunųjų ornitologų mokslinėje konferencijoje pristatė projektą „Raseinių Dubysos regioniniame parke aptinkami saugomi paukščiai“, tapo laureatu. Buvo pakviestas į šio projekto IV etapo mokomąją ekspediciją Tiuringijos Hainich nacionaliniame parke (Vokietijoje). Tarptautinio projekto „Paukščių palydos“ III etape jaunųjų ornitologų mokslinėje konferencijoje pristatė projektą „Paukščiai – pavasario pranašai“, tapo laureatu. Su ornitologų būreliu parengė ir pristatė projektą „Paukščiai Raseinių krašto žmonių gyvenime“ ekologinės iniciatyvos konkurse „Eko?! Logiška ! 2016“, skirtame paminėti Pasaulinei Žemės dienai.

Jis-šokių kolektyvo „Nuotaika“ narys, sėkmingai dalyvauja badmintono varžybose, dalyvauja literatūrinėse kompozicijose, veda rajono etapo anglų kalbos konkursą „Spelling bee, domisi politika.

Sveikiname Kristijoną ir džiaugiamės jo darbų įvertinimu.

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis