Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

1Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo šventės išvakarėse mūsų mokykloje nuaidėjo ,,Chorų karai“. Ir mokiniai, ir tėveliai, ir mokytojai skubėjo į mokyklos aktų salę dainuoti ir klausytis kitų atliekamų dainų. ,,Chorų karai“ tapo mokyklos tradicine švente, kurios visi nekantraudami laukė, jai ruošėsi, repetavo. Renginyje netrūko žaismingumo, gražių pasirodymų, netikėtumų.

Smagiausia, kad kartu su mokiniais dainavo jų klasių vadovės, prisijungė mokinių tėčiai, mamos. Tada daina nuskambėjo dar įdomiau, garsiau, žaismingiau.

 

Chorų pasirodymus – dainavimą, aprangą, sceninį judesį – vertino kompetentinga komisija, kurią sudarė ne tik mokytojai, bet ir mokinių atstovai.

Pirmojoje dalyje dalyvavo 5–7 klasių mokiniai – netgi 11 komandų. Vertinimo komisija nusprendė, kad geriausiai pasirodė 6b klasės mokiniai.

Antrojoje dalyje dalyvavo 8–10 klasių mokiniai – 4 komandos. Savita apranga, dainavimo stiliumi nustebino 8b klasės mokiniai ir jų pagalbininkės mamos bei klasės vadovė. Jie ir laimėjo pirmąją vietą.

Choristai atlikėjai dalinosi puikia nuotaika, pasirodymus lydėjo geros žiūrovų emocijos ir gausūs aplodismentai.

 

Jaunieji žurnalistai

 

 

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis