Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

         1„Tikras šių dienų pedagogas, planuodamas būsimą mokyklinę dieną, stengiasi įsigilinti į pradinukų brendimo procesą, jų veržimąsi perimti žinias ir moralės pagrindus. Žvilgtelėti į savo pedagogiką, atnaujinti ją, pačiam atsinaujinti, įžengti į savo klasę ne iš praeities, o iš ateities“ – tokiais žodžiais mūsų mokyklos mokytojas  į gerosios patirties sklaidos ir švietimo renginį ,,Mokyklinės dienos partitūra - 2017“ pakvietė kolegės iš Kelmės „Aukuro“ pagrindinės mokyklos.


          Išnaudodamos galimybę, kol pradinių klasių mokiniai atostogauja, 13 mūsų mokyklos mokytojų vasario 14 dieną vyko į Kelmės „Aukuro“ pagrindinę mokyklą, kuri jau šeštus metus žengia Valdorfo pedagogikos metodikų taikymo keliu,  pasisemti idėjų. Mokytojoms buvo sudaryta galimybė stebėti, kaip organizuojamas pradinukų ugdymas(is) taikant Valdorfo pedagogikos metodikos elementus, pristatytos motyvuojančios mokymo priemonės specialiųjų ugdymosi poreikių turintiems mokiniams.
          Tokie susitikimai ir dalijimasis gerąja patirtimi tarp kolegų yra pats naudingiausias metodas mokytojui. Esame dėkingos kolegėms už pakvietimą ir naudingą patirtį.

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis