Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

          1Jau ketvirti metai iš eilės Raseinių Šaltinio progimnazijoje vyksta respublikinis intelektualaus komandinio žaidimo–konkurso „Mes–lyderiai“ konkursas. Tai skatina vaikų lyderystę, komandinį bendradarbiavimą, gebėjimą reikšti savo idėjas, kritiškai mąstyti, ugdyti atsakingą ir demokratiškai mąstantį pilietį. Konkursas vyko vasario 2 d., kuriame dalyvavo ir mūsų mokyklos komanda „Smalsuoliai“.

Į konkursą atvyko net 7 komandos iš Alytaus, Tauragės, Viduklės ir mūsų, Raseinių miesto bendrojo ugdymo įstaigų, ketvirtų klasių pradinukai, kurie išbandė protines galias 6 turuose: Lietuvos istorijos, gamtos, etnokultūros, Europos Sąjungos, Lietuvos vaizdų ir bendrųjų klausimų. Mažieji proto mūšio dalyviai jautėsi užtikrintai ne be pagrindo – jų žinios tikrai puikios! Juos paskatino ir padėjo ruoštis ketvirtokų mokytojos: Vilma Miklienė, Virginija Vaitkienė ir Gražina Šimkevičienė. „Smalsuoliai“ nenusileidome savo žiniomis ir šiais metais. Iškovoję pirmą vietą, jautėmės jos tikrai verti.

 

       Pradinių klasių mokytoja metodininkė Vilma Miklienė

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis