Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

   1Sausio 18 dieną 10a ir 10b klasių jungtinė mokinių grupė kartu su UK koordinatore Henrika Gailiene ir 10a klasės vadove Jolanta Kilkiuviene lankėsi Kauno Žalgirio arenoje vykusioje aukštųjų mokyklų mugėje.

   Joje susirinko net 36-ios šalies aukštosios mokyklos, taip pat prie jų prisijungė profesinio mokymo įstaigos, užsienio kalbų mokyklos. Jų visų bendras tikslas - aukštesniųjų klasių moksleivius bei visus, kurie domisi aukštuoju mokslu, supažindinti su priėmimo sąlygomis, siūlomomis studijų programomis, dėstomais dalykais, tarptautinėmis mainų programomis bei praktikos ir karjeros galimybėmis, baigus studijas. Mokiniai galėjo gyvai pabendrauti su studentais, dekanais, kurie maloniai atsakinėjo į moksleivių užduodamus klausimus. Taip pat renginyje netrūko ir mokinius sudominančios veiklos: buvo galima išvysti bei išbandyti naujausius išradimus, diskusijų amfiteatre pasiklausyti įvairių sričių profesionalų diskusijų.

   Mokiniai buvo sužavėti dalykiškais dėstytojų ir studentų pasakojimais, todėl grįždami namo giliai susimąstė, kokią profesiją norėtų pasirinkti.

                                                                                        Gerda Macijauskaitė, 10a klasė

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis