Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

                1  Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos ketvirtų klasių dvi komandos ,,SMILES“ ir ,,STARS“ dalyvavo Raseinių rajono bendrojo ugdymo mokyklų pradinių (ketvirtų) klasių mokinių anglų kalbos konkurse ,,FUN TASKS“, kuris vyko Ariogalos gimnazijoje lapkričio 25 dieną.

                   Konkurso tikslas buvo ugdyti mokinių domėjimąsi anglų kalba, šia kalba kalbančių šalių kultūra, brandinti kūrybiškumą, saviraišką, pažinti kalbą kaip tautos kultūros išraišką, gebėti keistis informacija, idėjomis, nuomonėmis, skatinti mokytojų iniciatyvą rengiant mokinius konkursams ir taikant pažangius ugdymo metodus savo darbe

.

 

                   Įspūdinga konkurso pradžia vaikus nuteikė rimtam darbui. Komandų prisistatymas parodė komandų kūrybiškumą. Užduočių įvairovė sudomino vaikus. Po komandų žinių kovos paaiškėjo, kad stipriausia buvo mūsų mokyklos ,,SMILES“ komanda (mokytoja S. Jankauskienė), užėmusi I vietą, o II vietą užėmė mūsų mokyklos komanda ,,STARS“ (mokytoja A. Rumševičienė).

             Dalyviai džiaugėsi prizinėmis vietomis, dovanėlėmis, Kalėdiniu žaisliuku, saldainiais, o komandų kapitonai - dar ir Ariogalos gimnazijos skirtukais. Ačiū mokiniams už pastangas, žinias ir prizines vietas.

 

                     Pradinių klasių vyresnioji mokytoja Stefanija Jankauskienė

 

 

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis