Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Ketvirtadienį, lapkričio 22 dieną, šeštokai, vedini lietuvių kalbos mokytojos L.Butvilienės, atžygiavo į biblioteką susipažinti su enciklopedijomis. Pirmiausia, ką reikėjo sužinoti - kas tai yra enciklopedija, koks tikslus apibrėžimas? Bibliotekininkė Lina padiktavusi apibrėžimą, ėmėsi šeštokams demonstruoti bibliotekoje esančią enciklopedijų gausą. Jų išties yra labai daug: „Mokinio enciklopedija“, „Transporto enciklopedija“, „Mitologijos enciklopedija“ ir t.t.

Buvo smagu matyti, su kokiu užsidegimu mokiniai varto, skaito, rodo draugui rastą informaciją. Netradicinės pamokos naudingos visiems: bibliotekininkei smagu įsijausti į mokytojos vaidmenį, mokiniams naudinga pakeisti aplinką, mokytojai - „iš šono“ įvertinti ugdymo procesą.

Mokytoja L.Butvilienė pamokos pabaigoje uždavė ir namų darbą – parašyti kelis sakinius apie mokyklos biblioteką ir juose dirbančius asmenis. Netradicinėje pamokoje – netradiciniai namų darbai.


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis