Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

07

Kai draikosi voratinkliai, kai žiburiuoja ant ražienų ir žalių stiebų,

O varnėnų pulkai į pietus išsineša vasaros svajas,

Ne vieno mūsų širdis nusmelkia nerimas, sumišęs su džiaugsmu.

Rugsėjis...

 

 

 

 

Smagu, kad šventėje dalyvavo gausus būrys tėvelių. Į šventę pasveikinti mokyklos bendruomenės atėjo garbingi svečiai: Lietuvos Respublikos Seimo narys Gintautas Mikolaitis, Raseinių savivaldybės Tarybos nariai Antanas Kilčauskas ir Vidmantas Karabinas, mokyklos tėvų komiteto pirmininkas Vygantas Kilčauskas. Mokyklos direktorius Gediminas Diržys pradėjo šventę visiems palinkėdamas gerų 2016-2017 mokslo metų, svečiai pasveikino visus su Mokslo ir žinių diena, linkėjo mokiniams eiti pažinimo keliu, džiaugėsi gražinama mokykla, įteikė dovanų ir palinkėjo visiems kantrybės ir ištvermės. Kad pirmokėliai augtų pilietiški, sumanūs, linksmi, išradingi ir saugūs, šiemet jiems mokyklos direktorius ir svečiai įteikė dovanų: Pirmoko pasus, Lietuvos Respublikos seimo nario Gintauto Mikolaičio ir rašytojo J. Lauciaus knygutes bei AB „Šatrijoje“ pasiūtas ir jų dovanotas ryškiaspalves ir šviesą atspindinčias liemenes. Skambėjo pirmokėlių posmai, dešimtokų sveikinimai susirinkusiems šventės dalyviams, gražiai nuvilnijo daina ir visų akį džiugino šokis. Visi kartu prisiminėme mūsų tradicinę priesaiką, kurią ypač uoliai kartojo pirmokėliai, pasiruošę žengti į senąją miesto mokyklą siekti žinių. Po šventės mokiniai su klasių vadovėmis ir tėveliais sugužėjo į kabinetus pirmajai pamokai ir klasės valandėlei.

 

Šis rugsėjis mūsų mokyklai ypatingas – šių mokslo metų pradžia labai svarbi mums, nes sausio mėnesį senoji mokykla atšventė 97-erių metų gimtadienį, tad palinkėkime sau ir kitiems: tegul geri darbai ir norai kreipia mus tiesos, laisvės, išminties ir santarvės švieson, pradedant pirmąją pamoką ir visus mokslo metus.

                                                                                                                                        Jaunieji žurnalistai




 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis