Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

01 6Birželio 6-10 d. Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinėje mokykloje buvo organizuojama dieninė vasaros poilsio stovykla „Pažink save ir savo kraštą“. Stovyklą lankė 30 pradinių klasių mokinių. Stovyklos vadovėmis dirbo pradinių klasių mokytojos metodininkės: Rita Petkienė, Ona Bielskienė, Rimanta Gardauskienė, Daiva Myniotienė.

 

Stovyklavimo metu mokiniams buvo organizuojamos edukacinės programos, pažintinės – mokomosios išvykos po Raseinių kraštą, jo apylinkes. Vaikščiodami Dubysos pakrantėmis stovyklautojai patys tyrinėjo medžius, vabzdžius, ragavo kiškio kopūstų. Donvinos Dambrauskaitės meno galerijoje vaikai dekupažo technika puošė dėžutes, kuriomis pradžiugino savo draugus ir artimuosius. Raseinių krašto istorijos muziejuje stovyklautojai iš žolynų kūrė paveikslėlius, o iš molio lipdė įvairius dirbinius. Raseinių policijoje ir gaisrinėje pareigūnai leido vaikams ne tik pasimatuoti liemenę bei kepures, bet ir pašaudyti iš tikro tuščio ginklo, iš arti apžiūrėti ir įlipti į tarnybinius automobilius. Labai smagu buvo girdėti kai kurių mokinių mintis, kad jie užaugę norėtų būti policininkais, ugniagesiais - gelbėtojais.

Paskutinę dieną stovyklautojai mokykliniais autobusais išvažiavo į Klaipėdą. Nors tą dieną ir negalėjome pasidžiaugti šiltu oru prie Baltijos jūros, tačiau labai daug teigiamų emocijų vaikams suteikė nuostabus delfinų pasirodymas. Visi buvome labai laimingi.

Stovyklautojai dėkoja visiems socialiniams partneriams, programos vykdytojams, stovyklos organizatoriams. Turiningų, šiltų ir saugių vasaros atostogų linki stovyklos vadovės. Iki kitos vasaros, stovyklautojai!

Pradinių klasių mokytoja metodininkė Rita Petkienė

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis