Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

pict0076Realybė dešimtokams birželio 3 dieną kuždėjo, kad šioje mokykloje jie praleido 10 metų. 2006 m. rugsėjo 1-ąją dieną į Žinių šalį juos palydėjo tėveliai, o klasėse pasitiko pirmosios mokytojos. Per tuos 10 metų buvo visko, visko ir reikia... Šventės metu pasveikinti dešimtokai, sėkmingai įveikę mokslo kliūtis, puikiais rezultatais džiuginę ir mokyklą, ir savo tėvelius. Nuoširdūs linkėjimai, dainos, šokiai glostė kiekvieno šventės dalyvio akį, širdį, protą. Dešimtokams perskaičius Testamentą, perdavus simbolinį mokyklos raktą ir skiriamuosius ženklus – kaklaraiščius- devintokams, visi suprato, kad nuo tos akimirkos mokyklos šeimininkai – devintokai. Dešimtokai, dovanodami mokyklai suolelį, pažadėjo, kad jie dažnai lankysis, prisės ant suolelio pasidalinti prisiminimais, pasvajoti apie ateitį...

           Svajonės ir siekiai dešimtokams priminė, kad jie dabar panašūs į paukščius, kurie jau užaugę, senam lizde darosi ankšta ir laukia palankaus momento. Sušoktas atsisveikinimo valsas, sudainuota paskutinė mokyklinė daina, tėvelių, mokytojų, draugų pasveikinti, dešimtokai: „Skriskit paukščiais baltais per didelį ir šviesų pasaulį. Neužlies niekas žodžiais šaltais į viršų vis kylančios saulės!“ Sėkmingos ateities! Gero skrydžio!

 

 

 

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis