Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

p5250204Vaikų fizinis aktyvumas svarbus veiksnys augimo ir vystymosi procese. Tad mokytojų Linos Baltrušaitienės, Dianos Užemeckienės ir Ramutės Mockuvienės iniciatyva gegužės 25 dieną  surengta sporto ir sveikatingumo diena pirmų – antrų klasių mokiniams. Šios šventės tikslas – skatinti fizinį aktyvumą, skiepyti sveiko gyvenimo įgūdžius. Sveikatingumo diena prasidėjo iškilmingai – visi mokiniai, mokytojos rikiavosi stadione ir  žygiavo, bėgo draugystės ratą. Linksmai pradėję, tikslą pasiekėme gana lengvai ir greitai. Truputį pailsėję ir gerai pasimankštinę, buvome pasirengę tęsti sveikatingumo šventę.

Mokinių laukė 30 m bėgimas, greičiausiam(-iai) berniukui ir mergaitei išrinkti, įvairios estafetės, bėgimas su maišais, virvės traukimas. Greičiausios mergaitės – Roberta Naudulaitytė (1d kl.) ir Emilija Tverijonaitė (2b kl.). Greičiausiai 30 m nubėgo 1d klasės mokinys Gustas Simanauskas ir 2b klasės mokinys Titas Antanavičius.

Žaidimai ir rungtys mokinių buvo taip gerai įvertintos, kad jie ne kartą prašė leisti pakartoti kai kurias rungtis, tai reiškia, kad šventės metu buvo daug juoko ir fizinio aktyvumo.

Šventė pavyko, nes mokiniai ir jų mokytojos linksmai praleido laiką ir aktyviai judėjo. Prie viso to prisidėjo ir saulėtas, pavasariškai šiltas bei  gražus oras. Šventę vainikavo apdovanojimai ir saldžios dovanėlės.

                                Pradinių klasių mokytoja metodininkė Ramutė Mockuvienė

 

 

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis