Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

pict0017Gražia tradicija mūsų mokykloje tapo pavasarinis renginys 5-10 klasių mokinių Tėvų diena „Mokykla ir šeima“. Tai, kad kiekvienais metais čia susirenka gražus būrys tėvelių, džiugina mus, šioje mokykloje dirbančius mokytojus. 2016 metai paskelbti mokyklų bendruomenių telkimo metais. Juk daugumą problemų, kylančių  mokykloje, galima išspręsti tik bendromis pastangomis. Tėvai ir mokytojai turi vieną siekiamybę užtikrinti, kad vaikas mokykloje jaustųsi saugus, būtų ugdomas ir tobulėtų kaip asmenybė. Visus, susirinkusius į mūsų senąją mokyklą, pasveikino direktoriaus pavaduotoja ugdymui Eugenija Pagirėnienė,  atstovai iš policijos. Tėveliai, mokiniai, mokytojai turėjo galimybę pasiklausyti Biomedicinos mokslų daktaro, profesoriaus Aurelijaus Verygos pranešimą ,,Vaikų žalingų įpročių prevencija“. Raseinių rajono švietimo centro direktorė Silva Morkevičienė ir metodininkė Nijolė Vežbavičienė apdovanojo mūsų mokyklos 5-10 klasių mokinius, rajono olimpiadose laimėjusius prizines vietas, ir mokytojus, kurių mokiniai rajono olimpiadose pasiekė puikių rezultatų.

             Visa mokyklos bendruomenė džiaugiasi, kad mokykloje yra nemažas būrys aktyvių ir stropių mokinių, kurie puikiai ir labai gerai mokosi, dalyvauja įvairiose olimpiadose ir konkursuose, laimi prizines vietas, yra aktyvūs neformaliojo švietimo veikloje. Direktoriaus pavaduotojos ugdymui įteikė padėkas 5-10 klasių mokiniams, jų tėvams ar globėjams.

Šiemet, kaip ir praėjusiais metais, 5-10 klasių mokiniams buvo organizuotas konkursas ,,Metų mokinys“. Nugalėtojus pasveikino ir padėkas įteikė konkurso organizatorė  socialinė pedagogė Beata Vaičekauskienė.

Renginio metu skambėjo gražiausios  dainos, mokiniai visus džiugino puikiais šokiais. Vėliau vyko tėvelių susitikimai su klasių vadovais ir dėstančiais mokytojais.

Dėkojame Tėveliams, atvykusiems į mokyklos renginį „Mokykla ir šeima“, visiems linkime sveikatos, kantrybės, gerumo. Ir sakome-iki kitų susitikimų!

 

 

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis