Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

pict0051Mūsų mokykla įsikūrusi prie labai judrios Vilniaus gatvės, kuria mašinos važiuoja į Kauną, Vilnių, Klaipėdą ir į kitus miestus. Turime būti labai budrūs ir atsargūs. Prisidėdami prie bendros eismo kultūros kūrimo ir nelaimingų eismo įvykių mažinimo keliuose įsijungėme  ir dalyvavome akcijos „Saugaus eismo savaitė 2016“  veikloje. Balandžio 4 -7 dienomis mokiniai  pakartojo kelio ženklus, vyko perėjimo per pėsčiųjų perėją praktinės pratybos, piešinių, emblemų piešimo  ir rašinių, laiškų   rašymo konkursai, plakatų apie neatsakingus vairuotojus, dviratininkus, motociklininkus kūrimas, filmukų apie saugų eismą žiūrėjimas ir  aptarimas. Organizuotas ir „Šviesoforo“ konkursas, kuriame dalyvavo po 1-2 geriausiai saugaus eismo taisykles žinantys pradinių klasių atstovai. Mokiniai piešiniais, rašiniais išsakė  savo požiūrį į saugų ir atsakingą elgesį viešose vietose.  Saugaus eismo savaitėje dalyvavo 246 mūsų mokyklos pradinukai.

Balandžio 12 dieną į renginį „Būk saugus“ atvyko ir svečių: Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Raseinių rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio specialistė (bendruomenės pareigūnė) Giedrė Deveikienė, Prevencijos poskyrio viršininkas Darius Jonaitis.   Kartu atvyko ištikimas, budrus policijos bičiulis šuo „Amsis“  ir neseniai gimęs „Amsio“ draugas „Atšvaitas“, kurie vaikams suteikė daug džiaugsmo.  Pirmokai ir trečiokai visus pasveikino   dainele „Būk atidus“.

Apie atsargų elgesį su ugnimi, elektros prietaisais, elgesį stichinių nelaimių metu  mintimis pasidalino Raseinių priešgaisrinės priežiūros pareigūnai Artūras Vilčinskas ir Arūnas Kantautas. Mokyklos visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Laima Galinaitienė su Savivaldybės visuomenės sveikatos biuro direktore Asta Montvydiene visus nudžiugino nuostabiomis dovanomis. Kiekvienam  pradinukui buvo įteiktas atšvaitas, sukurtas pagal mūsų mokyklos mokinės Sonatos Kveselytės piešinį, su mokyklos emblema ir katinėliu. Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Raseinių PK Prevencijos poskyrio specialistė (bendruomenės pareigūnė) Giedrė Deveikienė pamokė ir priminė, kaip ir kada nešioti atšvaitą ir „Šviesoforo“ konkurso nugalėtojams įteikė dovanų. Mokiniai rašydami laiškus kreipėsi į vairuotojus, kad jie važiuotų saugiai, neviršytų greičio, būtų mandagūs, budrūs, atsakingi.

Suaugusieji, rašydami laišką vaikams, jiems linkėtų atidžiai važinėtis dviračiais, riedučiais, saugoti save, nes visi  mums labai svarbūs ir brangūs.   Linkime visiems šiltų ir saugių dienų!

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis