Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

sam 2495

Balandžio 14 d. 1 b klasės mokiniai kartu su mokytoja Rimanta  Gardauskiene ir bibliotekininke Lina Stulgiene lankėsi Raseinių Marcelijaus Martinaičio viešosios bibliotekos vaikų literatūros skyriuje. Vaikus maloniai pasitiko bibliotekos šeimininkės. Jos  papasakojo apie bibliotekos veiklą, supažindino su knygų gausa ir įvairove.

 

  „Kelionė po knygų ir lėlių pasaulį“ prasidėjo  Emily Horn, Pawel Pawlak pasakos „Atsiprašau... Ar jūs ragana?“ skaitymu.  Šią pasaką  perskaitė Vaikų literatūros skyriaus vedėja Jolanta Gudeikytė. 

 Ypač įdomu  buvo Žaidimų kambaryje, kuriame vaikai galėjo ne tik pavartyti  įdomias knygeles, enciklopedijas, bet ir atpažinti  knygų herojus „gyvenančius“ parodos „Atėję iš knygų“ lentynose. Visus nudžiugino ir Kauno lėlių teatro „Lėlių paroda“.

 Į mokyklą grįžome su puikia nuotaika ir nuostabiais įspūdžiais. Vaikai nusprendė  apsilankyti bibliotekoje su tėveliais ir tapti šios bibliotekos skaitytojais.

 

 

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis