Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

20160331 132202Kraštas, kurį iš savo protėvių paveldėjom, yra mūsų. Vadiname jį Lietuva ir norim, kad šis žodis iš pasaulio kalbos, iš jo žemėlapių neišnyktų. Rašom ir tariam jį kartu su kitais nemažiau vertais, garbintais tautų ir valstybių vardais, norim, kad su pagarba mus ištartų.

           (Justinas Marcinkevičius)

Mokinių atostogų metu, kovo 31 d., vyko rajoninė pradinių klasių konferencija „Vienas vardas- Lietuva“, kurią aštuntus metus organizuoja Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos mokytojos metodininkės Regina Kaminskienė, Dalia Kosienė, Vilma Miklienė, Ramutė Mockuvienė, Saulė Tiškuvienė. Kiekvienais metais dalyvių skaičius nemažėja. Šiemet sulaukėme apie 50 mokinių, kurie domisi savo kraštu, jo istorija. Dalyvavo Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos, Raseinių Šaltinio progimnazijos, Ariogalos gimnazijos, Paupio mokyklos- daugiafunkcinio centro, Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijos, Girkalnio pagrindinės mokyklos pranešėjai.

 

Konferencija prasidėjo pirmokų dainele, antrokų menine kompozicija „Laiškas Lietuvai“ ir nuotaikingu ketvirtokų šokiu. Renginyje dalyvavo Raseinių ųvietimo centro metodininkė Saulė Sitavičienė, mokyklos direktorius Gediminas Diržys bei direktoriaus pavaduotoja ugdymui Eugenija Pagirėnienė.

Konferencijos metu dalyviai dirbo sekcijose: pirmoje - mažiausi pranešėjai iš 1-2 klasių, antroje – 3-4 klasių. Mokiniai turėjo atlikti įvairias užduotis, po pranešimų savo mintis užrašyti ant Lietuvos žemėlapio maketo. Renginio pabaigoje dalyviai apdovanoti padėkomis ir dovanėlėmis, kurias įteikė Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos ir Raseinių švietimo centro atstovai.

  Pradinių klasių mokytoja metodininkė Vilma Miklienė

 

 

 

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis