Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

pc220096Kelionės patinka visiems. Suplanavome ir mes, 3ak, 4ak ir 4bk klasių mokiniai (Kalnų g. 3), gruodžio 22 d. nuvykti į Šiaulių dramos teatrą, dviračių muziejų, išmokti pasigaminti saldumynų „Centro šokoladinėje“, pamatyti Lyduvėnų tiltą.

Labai patiko spektaklis „Kalėdiniai žaislai“, o dviračių muziejuje negalėjome atsistebėti - kokių tik nėra dviračių. Kai kuriuos net išbandėme! O kiek emocijų patyrėme gamindami šokoladinius gardumynus! Prisiragavome... Už gražiausiai pagamintą saldainį Rugilė (3ak kl.) gavo specialų prizą, o visiems dalyviams įteikė šokolado gaminimo ekspertų pažymėjimus. Po to nuėjome į Šiaulių „Rūtos“ fabriko parduotuvę, kur raibo akys nuo saldainių. Kadangi namuose laukė mamytės ir tėtukai, nusipirkti šokoladinių dovanų teko visiems. Aplankę Šiaulių Kalėdinę eglę bei nykštukus, grįždami namo, dar stabtelėjome prie Lyduvėnų tilto. Visos mūsų akimirkos nuotraukose. Pažiūrėkite!

                   Pradinių klasių mokytoja metodininkė Vilma Miklienė

 

 

 

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis