Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

          Spalio 15-19 d. mokykloje vyko gražūs ir prasmingi renginiai, skirti Maironio, mūsų krašto poeto, 150-osioms gimimo metinėms paminėti. 5-9 klasių mokiniai deklamavo Maironiui skirtas eiles, dešimtokai ruošė pranešimus apie poeto kūrybą, asmenybę, ryšį su Raseiniais. Jaunieji dailininkai išpuošė mokyklą: didžiulės baltos drobių bangos nuvilnijo nuo trečio aukšto žemyn, šiame bangų fone į mus žvelgė Maironis, tarsi primindamas amžinąsias vertybes: meilę tėvynei, pagarbą kalbai, gamtai, žmogui. Pirmame aukšte informaciniame ekrane visą savaitę buvo demonstruojamos skaidrės apie Maironio gyvenimą ir kūrybą. Dailės pamokose mokiniai piešė poeto portretus, iliustravo jo kūrybą. Šie darbai buvo eksponuoti mokyklos koridoriuose.

       Pertraukų metu bibliotekoje, skaitykloje skambėjo dainos pagal poeto žodžius. O spalio 26 dieną grupė 5-10 klasių mokinių vyko į literatūrinę ekskursiją ir aplankė Maironio literatūrinį muziejų. Maironio vardas ir visą savaitę vykę renginiai suvienijo mokyklos bendruomenę, juk poeto kūryba — žmogaus širdies balsas.


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis