Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

08          Jau trečius metus iniciatyva „Kam to reikia?!”, globojama LR prezidentės Dalios Grybauskaitės, organizuoja Nacionalinę karjeros savaitę. Jos metu praktikai iš įvairių įmonių vyksta į mokyklas arba pasikviečia mokinius pas save, kad pristatytų savo profesiją ir karjeros kelią.

         Šiais metais Nacionalinė karjeros savaitė’15 vyksta lapkričio 23 - 27 d.

         Mūsų mokyklos mokiniai karjeros savaitę pradėjo anksčiau. Lapkričio 20 d. 9b klasės mokiniai, lydimi bibliotekininkės H.Gailienės ir 9b klasės auklėtojos R.Škeršpilytės, lankėsi integruoto mokslo, studijų ir verslo centre - „Santakos“ slėnyje Kaune ir Kauno taikomosios dailės mokykloje.

 

 

          KTU Mokslo ir technologijų centre bei Technologinio verslo inkubatoriuje sutelktas ypač perspektyvių – darniosios chemijos ir biofarmacijos, ateities energetikos ir mechatronikos, informacinių ir komunikacinių technologijų – sričių mokslo ir studijų potencialas, greta kurio kuriasi glaudžiai su mokslo institucijomis bendradarbiaujančios verslo įmonės.

Mokiniai sužinojo, kad KTU „Santakos“ slėnyje galima atlikti biomedicinos, biotechnologijų, medžiagų mokslo, fizikinės ir cheminės inžinerijos technologijų tyrimus.

       „Santakos“ slėnyje mokiniai pamatė naujausius mokslo išradimus, kurie yra eksponuojami pirmame pastato aukšte.

       Kauno taikomosios dailės mokykloje devintokai aplankė fotografijos, medžio bei metalo dirbtuves, susipažino su baldžiaus, dailiųjų metalo dirbinių gamintojo, keramikos meninių dirbinių gamintojo ir kt. profesijomis.

Bibliotekininkė - Ugdymo karjeros koordinatorė Henrika Gailienė

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis