Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Lapkričio 5 d. 7 b klasės mokiniai nutarė pasitikrinti žinias bei įgyti naujų ne įprastoje aplinkoje, o išvykoje. Kol vieni mokiniai skubėjo į klases, septintokų būrelis sėdo į mokyklinį autobusą ir leidosi į pažintinę ekskursiją. Pirmiausia vykome į Molėtų Etnokosmologijos muziejų. Džiugiai nusiteikę nuskubėjome į muziejų, kur mūsų jau laukė gidas, pasiruošęs lydėti „paukščių taku“ per ekspozicijos sales. Pirmoje muziejaus salėje apžiūrėjome veikiančią piešinių parodą, tada susipažinome su senovės lietuvių pasaulio suvokimu, mokėmės perprasti įvairius simbolius, ieškojome savo zodiako ženklų. Kitoje salėje nusifotografavome su „marsiečiu“, palietėme meteorito gabalėlį. Savo ištvermę išbandėme kopdami net 182 laipteliais į muziejaus apžvalgos aikštelę, kurioje galėjome žvalgytis po vaizdingas Molėtų apylinkes.

 

Kelionę tęsėme Anykščiuose. Ant Kalitos kalno įsikūrusioje vasaros rogučių trasoje pasijutome tarsi leistumėmės amerikietiškais kalneliais. Visiems pasivažinėjimas taip patiko, kad kai kurie leidosi net po keletą kartų. Po smagaus pasivažinėjimo užsukome ant stataus kalno įsikūrusio „Laimės žiburio“ – pastovėjome prie paminklo rašytojui Jonui Biliūnui. Kildami stačiais laiptais sugalvojome norus ir stengėmės su niekuo nekalbėti ir neatsigręžti atgal, kad akmenimis nepavirstume...

 

                                                                                                                                                                7 b klasės vadovė Odeta Uselienė

 

 

 

 

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis