Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

2015 m. rugsėjo – spalio mėn. vyko respublikinis Švietimo informacinių technologijų centro organizuotas piešinių konkursas „Mano geresnis internetas“. Konkurso organizatoriai siekė, kad ne tik vyresniųjų klasių mokiniai, bet ir mažieji atkreiptų didesnį dėmesį į internete tykančias problemas ir netinkamą turinį bei pasiūlytų savo idėjas, kaip kurti geresnį internetą.

Mokytoja Saulė Tiškuvienė supažindino mus, 4ak klasės mokinius, su konkurso nuostatais. Ji paminėjo, kad konkurse gali dalyvauti ikimokyklinio amžiaus ir pradinių klasių mokiniai. Konkursui reikėjo pateikti piešinius, pristatančius autoriaus geresnio interneto idėją.

 

Nelabai tikėjome laimėti, kadangi iš visų atsiųstų darbų komisija turėjo atrinkti tik du geriausius darbus, kurie iliustruotų 2016 metų Saugesnio interneto projekto kišeninius kalendoriukus. Bet nutarėme pabandyti ir buvo verta!

Nepamiršiu tos dienos, kai mokytoja ryte pranešė, jog aš tapau viena iš nugalėtojų! Po kelių dienų sulaukėme ir siuntinio. Aš gavau diplomą, Mp3 grotuvą ir Saugesnio interneto sportinį krepšį. Mokytoja taip pat neliko be dovanų. Ji gavo padėką, Saugesnio interneto užrašinę ir ausines.

Mano tėveliai dar ir dabar džiaugiasi šiuo apdovanojimu!

Deimantė Bakutytė, 4ak klasės mokinė


 


 



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis