Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Spalio 22 dieną mūsų mokyklos mokiniai dalyvavo protų mūšio konkurse, kuris yra projekto „2015 Europos metai vystymuisi: Dalyvauk ir įsitrauk į vystomojo bendradarbiavimo veiklą“ dalis. Projektas finansuojamas Europos Sąjungos ir LR Užsienio reikalų ministerijos Vystomojo bendradarbiavimo ir paramos demokratijai programos lėšomis. 

Vyko įnirtinga kova tarp 6 dalyvavusių komandų. III vietos laimėtojais tapo 6a klasės komanda, II – osios – 8c klasės komanda, o nugalėtojais tapo 8b klasės komanda. Nuoširdžiai sveikiname lyderius. Konkursą laimėjusi komanda bus pakviesta dalyvauti Protų kovų finale, kuris 2015 lapkričio 27 d. vyks Lietuvos vaikų ir jaunimo centre. Finale dalyvaujančios komandos varžysis dėl pagrindinio prizo – kelionės į Tartu mokslo centrą „AHHAA“ (Estija), kurį įsteigė kelionių organizatorius UAB INLT. Kelionę į Vilnių dovanoja Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos direktorius Gediminas Diržys.

Lauksime kito etapo.


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis