Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Naujieji mokslo metai Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinėje mokykloje, priklausančioje Sveikatą stiprinančių mokyklų tinklui, prasidėjo su nuostata skatinti bendruomenės narius būti fiziškai aktyvesniais. Todėl entuziastingai priėmėme pasiūlymą rugsėjo 4 d. dalyvauti Raseinių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro organizuojamame bėgime sveikam gyvenimo būdui ir blaivybei propaguoti. Bėgimo idėja „Tik blaivi tauta gali išlikti!“. 

8a klasės mokiniai kartu su socialine pedagoge Beata Vaičekauskiene ir kūno kultūros mokytoju Aidu Kavaliausku atstovavo mūsų mokyklai. Visi renginio dalyviai rinkosi Maironio parke. Kartu su kitų ugdymo įstaigų mokiniais, darbuotojais ir policijos pareigūnais bėgo Raseinių miesto Vytauto Didžiojo, Dubysos ir Maironio gatvėmis.

Į mokyklą aštuntokai grįžo energingai nusiteikę ir parodę, kad kiekvienas iš mūsų gali būti socialiniu pavyzdžiu kitiems.

Laima Galinaitienė, visuomenės sveikatos priežiūros specialistė


 

 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis