Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Mūsų mokyklos 5-7 klasių mokiniai šias vasaros atostogas pradėjo stovyklaudami  8-tuntus metus veikiančioje dieninėje vasaros poilsio stovykloje „Gimtinės takais“. Tęsiame tradicijas kuo nuosekliau susipažinti su gimtojo rajono žymiausiomis lankytinomis vietomis, išmokti kai kurių tautos tradicijų bei papramogauti.

Gerą įspūdį ir malonių akimirkų padovanojo lankymasis Nemakščių muziejuke, Molavėnuose bei Jūkainių rekreaciniame parke. Antri metai bendradarbiaujame su Raseinių vaikų globos namais, todėl mokėmės patys ir mokėme globotinius pinti tautines juostas, stropiai rengėme jiems dovanėles D. Dambrauskaitės meno studijoje - galerijoje. Daug jėgų ir ištvermės pareikalavo išvyka į atrakcionų parką „Lokės pėda“. Paskutinę stovyklavimo dieną džiaugėmės gintarinio pajūrio teikiamais malonumais. Grįžome namo pavargę, bet patenkinti ir laimingi. Įvairi ir turininga veikla stovykloje suteikė naujų įspūdžių, naujų jėgų, naujų idėjų kitai vasarai.

Tardami ačiū stovyklos vadovėms V. Globienei ir V. Jovaišienei nekantriai lauksime kitos vasaros ir poilsio šioje stovykloje.

Stovyklautoja Aistė Kalvaitytė, 6a klasė


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis