Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Balandžio 24 d. į Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinę mokyklą rinkosi mažieji talentai. Tai - vienuoliktas renginys. Kiekvieną pavasarį rajono priešmokyklinio ugdymo grupių vaikai ir pradinių klasių mokiniai turi galimybę pamatyti kitus ir parodyti savo gebėjimus  scenoje.  ,,Mažųjų talenčiukų“ šventėje dalyvavo Nemakščių Martyno Mažvydo gimnazijos, Šaltinio progimnazijos, Šiluvos gimnazijos, Ilgižių mokyklos – daugiafunkcinio centro, Žaiginio Pranciškaus Šivickio mokyklos - daugiafunkcinio centro, Viduklės darželio, Viduklės Simono Stanevičiaus gimnazijos ir Raseinių Vikoro Petkaus pagrindinės mokyklos talentingiausi solistai, ansambliai, šokėjai. Prieš talentų pasirodymus visus svečius, dalyvius, organizatorius pasveikino direktoriaus pavaduotoja ugdymui Vida Linkytė. Kiekvieną programos numerį pristatė renginio vedėjas, ketvirtokas Justinas Jurkevičius. Laikas neprailgo, nes žavėjomės vaikų sceniniais gebėjimais. Plojome ne tik jiems, bet ir atsakingiems, darbštiems mokytojams. Kiekvienais metais „Mažųjų talenčiukų“ šventei mokinius paruošia šie mokytojai: R. Gružinskienė, V. Baltrušaitienė, R. Diržienė, V. Jatužytė, R. Turčinskas, D. Stoškienė, N. Petrauskienė, D. Užemeckienė. A. Beniulienė.  

Šiais metais nesivaržė talenčiukai, o dalyvavo tik šventėje. Nebuvo ir tradicinės komisijos, kuri rinkdavo laureatus. Todėl apdovanoti buvo visi dalyviai. Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui E. Pagirėnienė pasidžiaugė meniniais vaikų gebėjimais  ir visiems šventės dalyviams įteikė padėkos raštus. Renginio organizatorės įteikė  atminimo dovanėles. Už pagalbą ir palaikymą dėkojame Raseinių rajono švietimo centro metodininkei Saulei Sitavičienei.

Atsisveikinome ir išsiskyrėme iki kitų metų. Ir vėl,  kai sugrįš paukščiai, atbus gamta, mokslo metai įsibėgės... susirinksime į tradicinį renginį, skirtą mažiesiems rajono vaikams ,,Mažieji talenčiukai“.

Renginio organizatorės Lina Baltrušaitienė ir Meilė Radavičienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis