Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Balandžio 10 d. mūsų mokyklos pradinukai buvo pakviesti į netradicinę pasaulio pažinimo pamoką. Vienintelio Lietuvoje Palangos specializuoto  nariuotakojų zoologijos sodo specialistai atvežė keliaujančią egzotinių kraštų nariuotakojų parodą.

Edukacinės programos metu pradinių klasių mokiniai turėjo galimybę iš arti stebėti vorus paukštėdas, skorpionus, gyvalazdes, tarakonus, šimtakojus... Sužinojome begalę įdomybių, naujų faktų apie mažuosius gyvūnėlius, jų įpročius, maitinimosi ypatybes, gynybos būdus... Pažintis su nariuotakojais paliko didelį įspūdį – vienus sužavėjo Garbanotaplaukis  paukštėda, kiti grožėjosi Žaliojo butelio mėlynakojo (Vaivorykštinio) paukštėdos tvirtai suręstais namais ar Braziliškuoju gigantiškuoju baltakeliu  paukštėda. Akyliausiems greitai pavyko atskirti gyvalazdę nuo šakos, o  drąsiausieji netgi galėjo palaikyti savo rankose Madagaskaro šnypščiantį tarakoną. Pamoka buvo labai įdomi!

Pradinių klasių mokytoja Dalia Kosienė


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis