Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167


               Šiemet Rugsėjo pirmoji mūsų mokykloje buvo neįprasta ne tik tuo, jog sėdėjome per šventę ant suoliukų, bet ir tuo, jog mokykla vėl jauna. Taip, nes dabar ji vadinama Viktoro Petkaus pagrindine mokykla, kuri skaičiuoja pirmuosius mokslo metus. Šventė buvo šauni. Sulaukėme daug svečių: Lietuvos Respublikos seimo nario Edmundo Jonylos, Regimanto Paulionio, Viktoro Petkaus fondo pirmininko, Viktoro Petkaus sūnėno Jono Petkaus, Stasio Stungurio, Viktoro Petkaus bendražygio, politinio kalinio, disidento, Raseinių rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir socialinių reikalų departamento Švietimo, kultūros ir ugdymo skyriaus vedėjos Reginos Petreikienės, Raseinių rajono savivaldybės tarybos nario Antano Kilčausko, pasidžiaugti mokslo metų pradžia atvyko ir tėveliai.

Buvo atidengta naujo mokyklos vardo lenta, skambėjo svečių ir mūsų mokinių sveikinimai, linkėjimai. Dainavome ir šokome, džiaugėmės, jog visi sako, kad mūsų seniausia Raseiniuose mokykla nesensta ir į ją malonu visiems užsukti.


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis