Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Kaip ir kiekvieną pavasarį  Raseinių rajono švietimo centras ir Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytojos metodininkės Rita Goleckienė ir Vida Petrauskienė organizavo velykinių atvirukų konkursą- akciją.

Raseinių rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir socialinių reikalų departamento Švietimo, kultūros ir ugdymo skyriaus vyriausias specialistas Jonas Tamošaitis pasidžiaugė, kad šiais metais nupiešti net 409 atvirukai iš l/d „Liepaitė“, „Spinduliukas“, Viduklės, Girkalnio, Ariogalos darželių, konkurse taip pat dalyvavo beveik visos rajono ir miesto mokyklos. Dėkojame pedagogėms, paskatinusioms ugdytinius dalyvauti konkurse. Atvirukus vertino komisija: Raseinių ŠC metodininkė Saulė Sitavičienė, Raseinių Krašto istorijos muziejaus direktorė Birutė Kulpinskaitė, Prezidento Jono Žemaičio gimnazijos dailės mokytoja metodininkė Gitana Jukilaitienė ir dailininkė Gintarė Norkienė.

Mums labai džiugu, kad komisija galėjo atrinkti net 43 laureatus, nes konkursą prizais  geraširdiškai parėmė Raseinių rajono švietimo centras, UAB „Izora“, mūsų mokyklos direktorius. Nuoširdžiai dėkojame!

Renginio metu prisiminėme ir praėjusių metų laureatus: iš jų atvirukų reklamos agentūra „M stilius“ pagamino tikrus atvirukus ir jais vaikai galės pasveikinti savo artimuosius. Atvirukai bus pagaminti ir iš šių metų laureatų darbų.

Mūsų konkurso-akcijos finalas- tai Raseinių VšĮ ligoninėje besigydančių ligonių ir darbuotojų pasveikinimas artėjančių Velykų proga. Todėl 1a ir 3 a klasės mokinukai skubėjo įteikti  jiems atvirukus. Dėkojame su mumis jau keltą metų bendradarbiaujančiai VšĮ ligoninės direktoriaus pavaduotojai Laimutei Zdanienei ir ligoninės direktoriui Vidmantui Merkliopui už mūsų iniciatyvos palaikymą.

Velykos- tai šventė, kai visas dėmesys nukreipiamas ne tik į atbundančią gamtą, bet ir į žmogaus sielos atbudimą ir prisikėlimą. Mes visų vaikų akyse pamatėme tą tikrąjį atvirą sielos džiaugsmą savo padarytais darbais.

Rita Goleckienė,

Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos

 pradinių klasių mokytoja metodininkė



 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis