Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos bendruomenė labai aktyviai dalyvavo „Nedelsk“ akcijoje. Įvairaus amžiaus mokiniai iš popieriaus lankstė origami gerveles, į kiekvieną darbelį įdėdami dalelę savo širdies šilumos. Dalį popierinių gervelių dovanojome Raseinių ligoninėje besigydantiems  ir konsultacijų poliklinikoje apsilankiusiems žmonėms, medikams.  

O artėjant šv. Velykoms, nutarėme aplankyti Blinstrubiškių socialinės globos namų gyventojus ir darbuotojus. Bendradarbiavimas su šiuose globos namuose gyvenančiais tęsiasi jau keletą metų. 5-10 klasių mokiniai, padedami muzikos mokytojos Evelinos Budrienės, kruopščiai ruošėsi šiai išvykai, repetuodami įvairius kūrinius.

Erdvioje globos namų salėje susirinko gausus būrys žmonių. Jie su dideliu susidomėjimu klausėsi mergaičių ansamblių atliekamų dainų. Gausių plojimų sulaukė mokytojos Evelinos dainos ir 10 a klasės mokinio Dainiaus Maslausko grojami kūriniai.

Koncerto pabaigoje visiems klausytojams ir darbuotojams įteikėme po popierinę gervelę. Vėliau aplankėme gulinčius palatose ligonius ir padovanojome jiems gerveles su palinkėjimu pasveikti.

Šia akcija siekiama atjausti ir palaikyti sunkia liga susirgusius ar vienišus žmones, dovanoti jiems šiltą žodį ir gerą nuotaiką.

Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė Laima Galinaitienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis