Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Pradinių klasių mokytojos Vilma Miklienė, Ramutė Mockuvienė, Regina Kaminskienė, Dalia Kosienė ir Saulė Tiškuvienė jau šeštus metus iš eilės organizuoja Raseinių rajono pradinių klasių mokinių konferenciją „Vienas vardas – Lietuva“.  Šiemet  kovo 25 d. vykusioje konferencijoje savo darbais, projektais, tyrimais, stebėjimais, įdomia pamokine ir popamokine veikla pasidalino net 49 mokiniai iš 7 rajono mokyklų - Ilgižių daugiafunkcio centro, Girkalnio ir Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinių mokyklų, Raseinių Šaltinio progimnazijos, Nemakščių Martyno Mažvydo, Viduklės Simono Stanevičiaus,  Ariogalos gimnazijų. Mažuosius pranešėjus pasveikino mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Eugenija Pagirėnienė, Raseinių rajono švietimo centro metodininkė Saulė Sitavičienė.

Iš 22 pranešimų,  pateiktų konferencijoje, 12 parengė mūsų mokyklos mokinių komandos, kurioms pasiruošti padėjo mokytojos O. Bielskienė, G. Šimkevičienė, V. Petrauskienė, D. Kosienė, S. Tiškuvienė, R. Kaminskienė, R Mockuvienė ir M. Radavičienė.

Organizatorės džiaugėsi brandžiais ir įdomiais pranešimais, drąsiais pranešėjais ir prasmingais jų darbais, kūrybingomis šių vaikų mokytojomis.


 

 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis