Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Šiais mokslo metais neformaliojo švietimo užsiėmimo „Susirašinėtojai“ narių veikla įvairi ir įdomi. Jau antrus metus jie bendrauja su JAV mokiniais – šeštokais, gyvenančiais Heritage Middle School  Lansing‘o mieste.

Mokslo metų pradžioje 8b ir 8c klasių mokiniai dalyvavo projekte „If I were the leader of my country...“ („Jei būčiau savo šalies vadovas...“). Mokiniai  rašė rašinėlius, kuriose dėstė savo mintis ir požiūrį, kaip jie vadovautų savo šaliai. Susegtus darbus išsiuntė savo partneriams.

5-6 kl. mokiniai dalyvavo projekte „Letter Exchange“ („Pasikeitimas laiškais“). Mokiniai rašė laiškus, pasakodami apie save, savo šeimą ir kasdienę veiklą bei gyvenimą mokykloje. Amerikiečiai taip pat atsiuntė daug laiškų, kuriuose parašė apie savo pomėgius, laisvalaikį, atsakė į įvairius klausimus.

Šiuo metu 5-8 kl. mokiniai dalyvauja projekte „Virtual Quiz“ („Virtuali viktorina“). Bendraudami internetu vieni kitiems mokiniai užduoda klausimų apie savo šalių istoriją, gamtą, žymius žmones. Amerikiečiai  jau žino, kuo Lietuvai svarbi 1991 m. sausio 11-oji, o mūsų penktokai  išsiaiškino, kuo žymus M. L. Kingas, kodėl švenčiama Švilpiko diena.

Paskutinis darbas – projektas „Lithuanian Words“. 5a kl. mokiniai video klipe moko amerikiečius tarti 10 lietuviškų žodžių. Šį projektą galite rasti svetainėje Youtube . https://www.youtube.com/results?search_query=http%3A%2F%2Fyoutu.be%2Fx6a7-5UBYTw

Mokiniai aktyviai  ir noriai dalyvauja projektinėje „Susirašinėtojų“ veikloje. 

Vadovė anglų kalbos mokytoja Audronė Stoškienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis