Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinėje mokykloje su griausmu nuaidėjo mokinių chorų pasirodymai. Klasių kolektyvai buvo puikiai pasiruošę, visi mokiniai puikiai nusiteikę ir stilingi. 

Dainos pasirinktos įvairiausios tematikos, todėl mokiniai stengėsi ne tik gražiai, skambiai dainuoti – jie ir aprangą derino pagal dainos prasmę, ir judesius, ir turėjo savus simbolius, todėl visiems buvo labai gražu ir gera stebėti šį renginį. Atrodė, kad vyksta ne chorų karai, o šventė, vienijanti visus mokyklos mokinius.

 1-ąsias vietas laimėjo 7a ir 8a klasės, 2-ąsias – 6b ir 10b klasės, o 5 b ir 9a  klasių mokiniai džiaugėsi –3-iąja vieta.

Kitoms klasėms skirtos pavasariškiausios dainos, patriotiškiausios, nuotaikingiausios ir kitos nominacijos. Sveikiname visus „Chorų karų“ dalyvius, nugalėtojus ir jų klasių vadovus bei mokytojus!

Džiugu, kad mokyklos šventės vienija mokinius, ragina susiburti bendram tikslui, skatina mokinių kūrybiškumą, lavina vaizduotę.

Atgal  Set 1/2  Toliau


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis