Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Prisidėdami prie respublikoje paskelbtos akcijos „Lietuvai ir tau“, skirtos Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 25-osioms  metinėms paminėti, mes, Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos 5-9 klasių mokiniai, vadovaujami technologijų mokytojos V. Jovaišienės, su didžiuliu entuziazmu ėmėme pinti tautinių spalvų apyrankes. Juolab, kad buvo paskelbta, jog  garbė nuvežti į Vilnių ir prisegti prie Gediminaičių stulpų dalį nupintų apyrankių teks klasei, nupynusiai jų  daugiausiai.

Užvirė tikras darbas, nes  kiekviena klasė siekė tapti nugalėtoja. Net 3b klasė įsijungė į akciją, nupynusi  130 apyrankių ir padovanojusi jas L/d „Liepaitė“ darbuotojams ir darželinukams. Kasdien skelbiami akcijos rezultatai skatino pasitempti. Nuolatos pirmavo 7b klasė, nupynusi  2171 apyrankių, tačiau paskutinę dieną siurprizą pateikė 8c klasė, pristačiusi 2212 apyrankių. Nedaug atsiliko ir darbščioji 5a klasė, nupynusi 1817 apyrankių. Daug pasiekta apyrankių pynimo asmeninių rekordų: 7b klasės mokinys Nedas Rubinskas nupynė 873, jo bendraklasis Gytis Žukauskas 678, 8a klasės mokinė Gabija Vaivadaitė 268, 5a klasės mokinė Ugnė Osteikaitė 312, Viltė Petraitytė 199 apyrankes. Pynimo spartuole pripažinta 7c klasės mokinė Eimantė Rapalytė, gebanti pinti tiesiog virtuoziškai.  Akcijos metu buvo pagamintos 10257 apyrankės.

Nemokama kelionė į Vilnių teko aštuntokams, antrąją vietą laimėję septintokai ruošiasi kelionei į Kauną, o penktokų dar laukia direktoriaus pažadėtas siurprizas.

Į Vilnių neišvežtomis apyrankėmis apdovanojome pradinukus, mokykloje vykusio  tradicinio konkurso „Chorų karai“ dalyvius, mokytojus, mokyklos darbuotojus  ir miesto visuomenę.

Apie mūsų mokyklos sėkmę akcijoje „Lietuvai ir tau“ rašė 2015 m. kovo 10 dienos „Lietuvos ryto“ dienraštis.

Akcijos organizatorė technologijų mokytoja metodininkė Virginija Jovaišienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis