Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokytojos Rita Goleckienė (1 a kl.)  ir Vida Petrauskienė (3 a kl.) sugalvojo savo mokinius ir jų tėvelius pakviesti Valentino dienos rytmetį į sportinį renginį „Mums smagu, kai mes kartu“.

Vaikai kūno kultūros pamokų metu jau buvo treniravęsi, žinojo estafečių gudrybes, todėl lengvai įvykdė užduotis. Na, o tėvelių laukė tikri išbandymai - mamos žingsniavo dėliodamos kartono kilimėlius, tėčiai aplink  gimnastikos lankus varinėjo krepšinio kamuolius, visiems suaugusiems teko pralįsti pro lanką ir atlikti kūlverstį...

Visus nustebino keleto mamyčių grakštus ir ilgas lanko sukimas. Jas palaikančioms dukroms tikriausiai pabodo stebėti, kada lankai  nuo juosmens nusileis ant žemės... Tėčiai ir sūnūs tuo metu, pasidalinę į dvi komandas, kovojo metimo į krepšį nuo baudų linijos  rungtyje.

Pora  valandėlių trukusį  sportinį renginį vainikavo apdovanojimai: mokytojos abiems klasėms įteikė po didelį krepšį saldainių – „valentinukų“, o vaikučiai tėveliams padėkojo už dalyvavimą šventėje ir kiekvienas padovanojo paties sukurtą atviruką – „Mums smagu, kai mes kartu“.

Ačiū kūrybingoms mokytojoms už puikią idėją sukviesti mokinukus ir jų tėvelius turiningai praleisti šventinį šeštadienio rytą kartu mokyklos sporto salėje, dėvint  sportinius kostiumus ir batelius, gerai nusiteikus ir žinant, kad tokiose varžybose visada laimi draugystė.

Pirmokės Izabelės mama


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis