Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

„Vasario 16-oji – demokratinės Lietuvos gimtadienis. Prieš 97-erius metus Nepriklausomybės Akto signatarai žengė istorinį žingsnį ir įtvirtino mūsų teisę būti laisviems. Būkime verti iškovotos Nepriklausomybės, mylėkime ir saugokime savo Tėvynę. Didžiuokimės savo valstybės istorija, kalba ir tradicijomis. Prisiminkime, kad Lietuva – tai mūsų pareiga ir atsakomybė. Tai mūsų visų namai, kuriuos turime branginti ir puoselėti...“-šiais Lietuvos Respublikos Prezidentės sveikinimo žodžiais  istorijos mokytoja Aida pradėjo 5-10 kl. komandų protų mūšį „Aš – lietuvis“. Nuskambėjus „Tautiškai giesmei“ ir mokyklos direktoriaus sveikinimui net 17 komandų pasiruošė rimtai kovai: reikėjo atsakyti į klausimus, susijusius su mokyklos, rajono, šalies  istorija bei šiandieninėmis aktualijomis. Sumaniausiais, geriausiais žinovais tapo ir prizines vietas laimėjo 3 komandos: 1-ąją iškovojo 8c kl., 2-ąją-10a kl., 3-ąją-8b kl.

Sveikiname nugalėtojus, dėkojame konkurso organizatorėms (Linai, Beatai, Aidai, Evelinai, Aušrai ir kt.), o visiems mokyklos bendruomenės nariams linkime gražių, saugių švenčių.


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis