Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Kviečiame 1-10 klasių mokinius ir jų mokytojus dalyvauti edukaciniuose mokomųjų dalykų konkursuose „Olympis 2015“.

Vyks 9 mokomųjų dalykų konkursai: anglų kalbos, lietuvių kalbos, matematikos, fizikos, informacinių technologijų, chemijos, biologijos (pradinėse klasėse – gamta ir žmogus), geografijos ir istorijos.

Pagrindinis konkursų tikslas yra sudominti mokinius mokomaisiais dalykais ir skatinti mokinių mokymosi motyvaciją. Tai nėra olimpiada, konkursuose yra įvairaus sudėtingumo užduočių, todėl juose gali dalyvauti visi mokiniai. Su užduočių pavyzdžiais galite susipažinti demonstracinėje konkursų versijoje svetainėje www.olympis.lt.

Visi konkurso dalyviai gaus padėkos raštus ir tušinukus „Olympis“, o laimėtojai bus apdovanoti medaliais ir diplomais. Pagrindiniai prizai (planšetiniai kompiuteriai ir kt.) atiteks nominacijų laimėtojams.

Konkursai „Olympis 2015“ vyks nuo vasario 23 d. iki kovo 22 d. interneto svetainėje www.olympis.lt, dalyvauti galima bet kuriuo mokytojams ir mokiniams patogiu metu. Konkurso užduotis mokiniai galės atlikti mokyklos kompiuterių klasėje (informacinių technologijų) ir namuose.

Konkurso metu veiks pagalbos linija +370 672 89 325 ir  Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. .

Vieno mokinio dalyvavimo mokestis viename konkurse – 2 €, 2-4 konkursuose – 3 €, 5-9 konkursuose – 4 €. Nusprendę dalyvauti konkurse, registruotis galite klasių vadovų kabinetuose iki vasario 19 d.

Detalesnė informacija – www.olympis.lt

Mokyklos administracija

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis