Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Sausio 28 d. Raseinių Viktoro Petkaus pagrindinėje mokykloje (Kalnų g. 3) vyko viktorina „Judu – sveikai gyvenu!“, kurią organizavo mokytojos metodininkės Regina Kaminskienė ir Ramutė Mockuvienė. Viktorinoje dalyvavo 2-4 klasių mokinių komandos. Kiekvienai komandai reikėjo atlikti ne tik teorines, bet ir praktines užduotis.

Pirmoje užduotyje susikaupę klijavome sveikos mitybos piramidę. Po to kūrėme ketureilius apie sveiką gyvenseną. Sudėtingiausia buvo spręsti kryžiažodį, į kurį reikėjo surašyti ne tik sportininkų pavardes, bet ir sporto šakų pavadinimus. Ne visiems pavyko atpažinti, koks sportininkas ar sporto atstovas pavaizduotas nuotraukoje.

Įdomios buvo ir praktinės užduotys. Komandų atstovams per nurodytą laiką reikėjo išpūsti didžiausią balioną, toliausiai numesti diską, į krepšį sumesti kamuoliukus, gerti sulčių.

Atskira užduotis laukė komandų kapitonų. Jie varžėsi, kas greičiau apsivilks ir nusivilks marškinėlius. Ir tai ne viskas. Dar reikėjo tvarkingai juos sulankstyti. Pasirodo, tai mokame ne visi.

Atkakliai varžėmės, todėl nepastebėjome, kaip greitai prabėgo laikas. Nugalėtojų nebuvo. Vertinimo komisija (socialinė pedagogė Darutė Globienė ir logopedė Reda Jomantaitė) nusprendė, kad laimėjo draugystė, todėl kiekvieną komandą apdovanojo padėkomis.

Viktorina visiems buvo naudinga. Mes ne tik parodėme savo žinias, bet ir sužinojome naujų dalykų.Dėkojame savo mokytojoms ir tikimės, kad tokių viktorinų bus daugiau.

Mokinės Gabrielė Kiaušinytė (3bk) ir Ugnė Beliajevaitė (4bk)



Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis