Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Sausio 9 d. pradinių klasių mokytoja metodininkė Gražina Šimkevičienė pakvietė mokyklos pradinių klasių mokinius ir kaimynus, Raseinių lopšelio – darželio „Liepaitė“ priešmokyklinių grupių auklėtinius, į 2015 metų kalendoriaus „Gėlės tarp gėlių“ pristatymą. Kalendoriaus idėja – vaikai tarp suaugusių – kaip gėlės tarp gėlių.  Šis kalendorius – jau 9, jis  skirtas mokyklos 96 –erių metų gimtadieniui. Kalendoriaus puslapius papuošė net 49 mūsų mokyklos pradinukų, vieno specialiosios mokyklos mokinio, 17 darželinukų piešiniai.

Šventės svečiai – Raseinių rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir socialinių reikalų departamento vyriausioji specialistė Asta Pagarauskaitė, seimo nario Dariaus Ulicko padėjėja Genovaitė Kveselienė -  pasidžiaugė išaugusiu kalendoriaus meniniu lygiu, padėkojo mokytojai Gražinai už įdėtą triūsą, išleidžiant dar vieną kalendorių. Svečiai ir žiūrovai negailėjo aplodismentų kalendoriaus pristatyme dainavusiems Raseinių lopšelio – darželio „Liepaitė“ auklėtiniams, 1c klasės dainorėliams, jungtiniam antrokų chorui, linksmiesiems 3 b ir 4 a klasių šokėjams. 5a klasės mergaitės žiūrovus pradžiugino savo sukurtu šokiu, o Raseinių kultūros centro  tautinių šokių kolektyvas „Raskila“, kuriam vadovauja buvusi mūsų mokyklos mokinė Milda Bertulytė, padovanojo du nuotaikingus šokius. Džiugu kolektyvo gretose matyti šokančias mūsų mokyklos mokytojas Dianą ir Gražiną, esamų ir būsimų mokinių mamas Editą, Rūtą ir Redą.

Prie kilnaus tikslo, kad mokinių piešiniai įgytų išliekamąją vertę ir papuoštų kalendoriaus puslapius, ryškiu indėliu prisidėjo rėmėjai – Raseinių Darbo partijos skyrius. Viename iš kalendoriaus puslapių skaitome partijos pirmininko, kandidato į merus Algirdo Griciaus žodžius „Kiekvienas vaikas yra talentingas. Tik nuo suaugusiųjų priklauso, ar vaiko talentas bus puoselėjamas. Suteikime jiems ateitį ir užauginkime sparnus“. Prasmingi žodžiai!

Kiekvienam piešinio autoriui, jį parengusiam mokytojui ar auklėtojai, šventėje  koncertavusiam dainininkui ar šokėjui buvo įteiktas ką tik iš Vilniaus atkeliavęs, dar spaustuvės dažais kvepiantis 2015 metų kalendorius „Gėlės tarp gėlių“.

Lauksime kito, jau jubiliejinio, kalendoriaus!

Dalia Kosienė, 

pradinių klasių mokytoja metodininkė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis