Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Nuo antros klasės kiekvienais metais dalyvaujame vaikiškos knygutės rikimuose: skaitome siūlomas knygas klasėje, balsuojame ir siunčiame savo balsus.

Džiaugiamės tuo, kad mes klasėje turime dvi mamytes, kurios dirba Marcelijaus Martinaičio vardo viešojoje bibliotekoje, jos mus lanko klasėje ir papasakoja apie Metų knygai pristatomą penketuką. Šiais metais Igno mama, Vaikų skyriaus bibliotekininkė Virginija Miežinienė, mums pristatė Metų knygų rinkimams siūlomas knygas, papasakojo apie jų autorius.

Visos penkios knygos liko klasėje visai savaitei. Todėl kiekvienai knygai skyrėme po dieną. Aišku, perskaityti klasėje visų nespėjome, bet išrinkome mėgstamiausias knygas. Labiausiai mums patiko Linos Žutautės knyga „Ferdinandas ir Pū. Žygis į Australiją“. Iš 22 balsų ji surinko net 17. Mes žinome, kad šios autorės knyga 2012 metais tapo geriausia knyga vaikams. Gal ir šiais metais mūsų išrinkta knyga taps geriausia?

Mokytoja Meilė Radavičienė


Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis