Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

„Statėme statėme ir pagaliau pastatėme“- šiais garsaus animacinio filmuko herojaus Kūlverstuko žodžiais pradėjome savo ilgo darbo rezultato- spektaklio „Vėjo botagėlis“- rodymą.

Mums labai patinka vaidinti. Su savo mokytoja Meile Radavičiene jau pastatėme du lėlių spektakliukus „Rudenėlio ieškot...“ ir „Tolerancijos pamoka“. Juos matė visi mokyklos mokiniai. Ir šio vaidybinio spektaklio pirmieji žiūrovai buvo mūsų bendramoksliai, visa mokyklos (Kalnų g. 3) bendruomenė. Jaudinomės nerealiai, nors mokytoja bandė drąsinti įvairiais būdais.

Mano supratimu, spektaklis pavyko puikiai. Klasės draugai vaidino profesionaliai, niekas nepamiršo žodžių. Sunkiausia buvo Justinui, kuriam reikėjo išmokti labai daug eiliuoto teksto ir vaidinti netikusį Mikę. Juk mūsų Justinas- Mikės priešingybė- mandagus, pareigingas, teisingas.

Spektaklį parodėme ir savo artimiesiems. Spektaklio pažiūrėti atvyko ne tik mamos ir tėčiai, bet seneliai, močiutės, sesės ir broliai, net Eglės krikšto tėveliai iš Anykščių.

Kam dar parodysime savo spektakliuką? Kas tik panorės žiūrėti... Kvieskite, atvyksime!

4ak klasės mokinės Ignė ir Eglė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis