Vilniaus g. 11, LT-60180 Raseiniai
Elektroninis paštas Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Tel. (8 428) 52 167

Kas tu?
Iš kur tu atėjai?
Koks tavo vardas, man nepasakei?
Kokiais keliais ir iš kokios šalies esi?
Kaip tu atrodai?

Ar šypsaisi, ar juokies?

Ar man padėti ar nubausti ketini?
Ar saugai Tu mane, ar pamiršai seniai?
Ar tavo vardas – Angelas?
Ar tu toli?
Gal tu – manoj širdy?

Jau ketvirtus metelius čia, savo mokykloje, 4bk klasės mokiniai ir mokytoja Ramutė Mockuvienė palydi senus metus, o šie metai ypatingi tuo, kad jiems besibaigiant tėveliai noriai sutiko palydėti juos kartu. Šauniai padirbėjo mamos: Ugnės mama Irma parašė scenarijų, Valiaus mama Eglė paruošė vaišių stalą, Gabrielės mama suteikė vaikams galimybę išbandyti laimę meškeriojant ir pagaunant laimikį Laimės šulinyje. Tėtis Jonas ir mama Rima vedė šventę, pavadintą „Baltojo angelo apdovanojimai - 2014“. Apdovanojimai buvo tikrai įdomūs, kai kam netikėti, bet labai spalvingi.  Paskirta net 19 nominacijų: Metų balsas, Metų tvarka,  Metų protas, Metų stilius, Metų šokėjas,  Metų judesiukas ir t. t. Buvo sudaryta labai kompetentinga komisija: septyni nykštukai, Snieguole bei Kalėdų senelis ir visa elfų taryba. Jie nusprendė, kad kiekvienas mokinys turi būti įvertintas, paskatintas, padrąsintas ir apdovanotas. Ir nesvarbu už ką- už gerą balsą, įspūdingą išvaizdą, nepaprastą sugebėjimą ar tiesiog už puikiai atliktą darbą. Ši garbinga komisija įsteigė nominantams nuostabų prizą- angelą ant debesies. O angelus padarė draugai iš VŠĮ Raseinių dienos centro „Vilties takas“.

Apdovanojimų metu visi turėjo puikią galimybę pamatyti kiekvienai nominacijai pateiktus pretendentus ir nugalėtojus. Tėveliai su jauduliu traukė iš vokų nugalėtojų vardus.

Mamytes, tėvelius, močiutes, broliukus ir sesutes džiugino skambios ketvirtokų dainos ir šokiai, šventiški jaunųjų aktorių vaidinimai. Skaitovo talentą pademonstravo Valius Ramanauskas. Fleitos garsais visus užbūrė Ema Steniulytė. Įdomaus šokio paslaptimi pasidalino šokėjos Žydrūnė Tamulevičiūtė ir Ugnė Beliajevaitė.

Visi patyrė daug gerų emocijų, sakydami linkėjimus ir keisdamiesi dovanėlėmis, žvejodami ir traukdami laimikį iš Laimės šulinio. Nepamiršo ir tradicinių  burtų – traukė šiaudą, skaičiavo pupeles. Su dideliu jauduliu ir šurmuliu dalinosi atneštą Zuikio paštą. Nuaidėjo vaikų sukurti šventiniai fejerverkai.

Nuotaikinga šventė baigėsi džiugiomis emocijomis ir linkėjimais. Vieni kitiems linkėjo visko, ko tik širdžiai reikia, daugiausia - sveikatos, giedriausių dienų, gražių švenčių ir prasmingų darbų ateinančiais 2015 metais.

Pradinių klasių mokytoja metodininkė Ramutė Mockuvienė


 

Paieška

fondu programa

pirmokupriemimasirkt

Informacija apie COVID-19

Rekomendacijos, patarimai, prevencijos priemonių taikymas dėl naujojo koronaviruso (COVID -19).

Sekite naujienas Sveikatos  apsaugos ministerijos svetainėje:

coronaiconKorona stop

Bendros rekomendacijos

Ikimokyklinis ugdymas

Pradinis ugdymas

Pagrindinis ir vidurinis ugdymas

Neformalusis vaikų švietimas

docInformacija Tėveliams

 

Orai Raseiniuose

Raseiniai

°C
Atmosferos slėgis hPa
Vėjo stiprumas: m/s
Vėjo kryptis:

Atostogų garso takelis